NIEUWS

APRIL 2021

Live² BV lanceert crowdfunding campagne met Spreds.com

Na de succesvolle demo’s van de VR Volley Trainer lanceert Live² BV een crowdfunding campagne voor de realisatie en lancering van de VR Voetbal Game & Trainer. Spelers en coaches kunnen het voetbalspel verbeteren door de spelen en trainen in een virtuele omgeving en gebruik maken van motion capture.

Onze demo video is hier te vinden.

Octrooi toegekend

Onze combi van motion capture, VR/AR en sport games én training is uniek op bepaalde manieren. Daarom onderzocht Live² de freedom-to-operate en vroeg een Belgisch octrooi aan. Dit octrooi werd in juni 2020 toegekend. Concurrenten blijven hangen op game niveau (booming eSports markt) of in uiterst technische begeleiding van topsporters. Wij vullen dit gat!

 

 

 

September 2019 – FebRuari 2020

Demonstraties VR Volley Trainer & Game

Tijdens de Europese volleybalkampioenschappen 2019 en Belgische Bekerfinales 2020 in het Antwerpse Sportpaleis demonstreerden we de mogelijkheden aan het grote publiek. Daarnaast gaven we ook demo’s aan de trainers van de nationale volleybalploegen, een topclub in het Belgische voetbal, Tennis Vlaanderen, een golfpro en aan fysiotherapeuten.

 

Post event flyer

 

JULI 2019

Vertical Slice afgewerkt!

LIVE² meldt met trots dat, binnen de vooropgesteld tijd en en dankzij de financiële middelen van het Vlaams Audiovisueel Fonds naast de eigen inspanningen, onze demoversie is afgewerkt. Deze ‘vertical slice’ wordt een 1ste keer aan het grote publiek voorgesteld tijdens het Europese Volleybal Kampioenschap op 21 september in het Sportpaleis in Antwerpen (B).

 

 

FEBRUARI 2019

Octrooi-aanvraag & Fundraising.

In parallel met de productie van onze 1e demonstrator van de trainingstools heeft LIVE² ondertussen een octrooiaanvraag ingediend. De conclusie over deze aanvraag wordt binnen de 18 maanden, eind 2019 - begin 2020 verwacht. Ondertussen starten we ook de fund raising activiteiten om onze ontwikkeling te versnellen. Contacten met business angels en professionele start-up fondsen zijn momenteel lopende.

 

 

DECEMBER 2018

VAF keurt steunaanvraag Live² voor preproductie goed!

Op 3 december 2018 keurde het Vlaams Audiovisueel Fonds het preproductiedossier van LIVE² goed, meer dan 90% van de gevraagde steun, 70.000 EUR, werd toegewezen voor de ontwikkeling van een vertical slice, een light versie die het concept van onze VR Volleytrainer laat zien. Een boost voor de founders en het team. Groen licht voor de volledige uitwerking van onze demonstrator!

 

 

SEPTEMBER 2018

Sport Vlaanderen heeft LIVE² uitgenodigd als spreker op 8 november 2018 tijdens hun VR kennisdag om het LIVE²Volley concept te demonstreren aan een breed publiek. Meerdere sportfederaties waren getuige van de presentatie van LIVE²  om te luisteren naar het Live²Coach concept.

 

INVITATION Kennis Dag